Градски приказки


Четири вечери посветени на срещите с автори и тяхното творчество, с много музика в неформалното пространство на бар "Шамбала" и ателиетата на АртеЛика и Заинатчийница . От девети до дванадесети февруари - всеки ден различни дрехи, бижута, дизайн на осветителни тела и аксесоари за дома, играчки, текстил и декорация, както и изработени с рециклиращи техники творби. Няма как да изберете само един от тях, просто от четвъртък до неделя минавайте редовно между 18 и 21:30 и така няма да пропуснете някоя от специалните демострации или представяния, които сме подготвили за вас.

Ето и някои от акцентите:
В петък и неделя ще можете да се гмурнете в разнообразието от бижута и аксесоари, голяма част от тях изработени с рециклиращи техники.
Четвъртък е денят за интериорни находки - осветителни тела и аксесоари за дома. Ще видите на живо как се изработват някои от тях. Това е и денят за представяне на дизайнерски играчки, техните материали и технологии.
В събота сме ви подготвили истинско модно шоу с ревю на дрехи, аксесоари и бижута. Ще ви запознаем с няколко млади автори, които могат да преобразят гардероба ви.
Всяка вечер ще продължи с dj парти или музика на живо.

Не мога да ви разкажа с подробности всичко, което ви очаква от над четиридесетте автори от цялата страна, които сме събрали в Urban fairy tales , за това се запознайте с пълната програма ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар

---------- ----------