Често задавани въпроси*Какво представлява "В самолет без билет"
"В самолет без билет" е инициатива за представяне на автори в областта на приложните изкуства и дизайна. Целта е да се популяризират артистичните практики, като се организира среща с различни автори в неформални пространства  с привкус на парти. Ние сме твърди привърженици на солидарността и колаборацията и насърчаваме творците в този дух.

*Кога се провежда?
"В самолет без билет" се провежда  в предварително оповестена дата

*Как мога да участвам и с какво мога да се представя?

Участието става с предварителна заявка като ни пишете e-mail.

Желателно е да изпратите кратка информация за вас и нещата които правите, линк към интернет страница и контакти, за да се свържем с Вас.
Екипът на "В самолет без билет" разглежда внимателно всички кандидатури и  селектира тези от тях, които отговарят на концепцията на събитието.
 
Произведенията, които представяте трябва да са Ваши. Недопустимо е представянето на чужди произведения като Ваши в рамките на "В самолет без билет". Ако желаете да представите друг артист, това трябва да става с негово съгласие и да уведомите предварително организаторите.

Една от основните цели на инициативата е да среща авторите с широката публика, в този смисъл, ако заявявате желание за участие в събитието е добре да присъствате лично.   

*Какво печелят организаторите на "В самолет без билет" ?
Организаторите не взимат заплата, процент или комисионна за извършената от тях дейност свързана с "В самолет без билет" нито от участниците, нито от домакините на събитието.

*за контакти

info.bezbilet (at) gmail.com

---------- ----------