Интервю с Четири мечета

Техните цветни, дървени играчки заплениха гостите ни по време на изданието за игри и играчки на 22 октомври. Вярвам, че ще се харесат и на вас.

Разкажете ни за себе си и за нещата, които правите
Представяме се като Четирите Мечета, но всъщност сме Томи и Весето. Завършили сме Националната Художествена Академия. С течение на времето станахме семейство с две малки дечица, Йоанна и Росен, които са другите две мечета. Те участват активно в нашата работа.
В началото нещата, които правехме бяха насочени към тях. Искахме да възпитаме в тях добър вкус и усещането за естествен материал. Идеите ни ставаха все повече, хората около нас харесваха нещата, които правим, затова решихме да превърнем хобито си в основно занимание.
С какво друго се занимавате?
В момента сме насочили цялото си внимание и време за нещата, които правим от дърво. От време на време работим в областта на графичния дизайн.


Какво ви вдъхновява?
Неща, които олицетворяват: мисъл, простота и функционалност.


Слушате ли музика докато творите ?
В нашият случай музиката идва от машините с които работим.

Къде работите по проектите си ?
Нашият дом е нашето работно място. В момента строим нашето мечтано ателие, в което надяваме се скоро да започнем да творим още по-хубави неща.


Опишете своя стил
Забавен, търсещ индивидуалното.



Разкажете накратко за развитието на вашата работа - от първите проекти до сега ?
Харесваме предизвикателствата и затова се стремим да правим всякакви неща, по този начин усъвършенстваме уменията си, и нещата които правим показват нашето развитие.


Има ли някой ваш колега, работата на когото наистина харесвате?
Има хора, които много харесваме и нещата които правят, дори да не са свързани с това, което правим ние. Техните работи ни вдъхновяват по един или друг начин, затова в последно време се опитваме да осъществяваме съвместни проекти.

1 коментар:

  1. Разгледах сайта ви ! Правите невероятно красиви неща ! Поздравления :)

    ОтговорИзтриване

---------- ----------