Интервю с Николай Табаков

Ден преди да обявим участниците в юнското издание на "В Самолет Без Билет" Vol. 7 // Fresh & Clean, бихме искали да ви запознаем с Николай Табаков. Ето как той отговори нa нашите въпроси: 



Разкажи ни за себе си и за нещата, които правиш.
Казвам се Николай Табаков , музикант съм или поне правя от повече от 20 години, имам сайт за Седемте Рилски езера и често водя хора в планината , също така правя и ръчно изработени лампи от тел и хартия. Лампите са ми голямата стихия сега , стават все по-странни, пък и по-хубави, много им се радвам !


С какво друго се занимаваш осен с това?
Занимавам се със всичко, което би ме зарадвало, например, миналата седмица накарах едни деца да правят къщички за птици, също така работя и със деца от SOS деско селище с. Дрен и ги обучавам да свирят на тарамбуки, много се забавляваме.


Какво те вдъхновява?
Ееее, не може ли без сложни въпроси
?! Честно, не мога да отговоря смислено на такъв въпрос! Моето не е вдъхновение, а по-скоро нещо като радост и забавление, като в следствие от това забавление се получава ... нещо! Това е ..

Слушаш ли музика докато твориш?
Не, не слушам музика, не само като работя, по принцип не слушам музика, нямам на какво, а пък и повече харесвам човешкия говор, даже понякога си пускам някакво радио, където говорят нещо, независимо какво, даже като говорят за политика, пак слушам.




Защо реши да участваш във „В Самолет Без Билет”?
Е, как защо, интересно събитие, запознах се с нови хора, нови идеи дойдоха !

Къде ще прекараш лятото?
В Дупница и в планината, Рила е близо и често ходим.

2 коментара:

---------- ----------