TOY MARKET

Добрите неща е хубаво да се случват отново, а ние сме от хората, които пък обичат да случват нещата. Та по този повод, почти три години след деветото издание на "В самолет без билет" с тема НА ИГРА,  решихме отново да съберем и да представим няколко български автори на играчки. Каква по-подходяща дата от 1 юни. Очакваме слънцето да грее, всеки да е взел балонче в ръка и нетърпеливо да бърза към мястото на събитието.
Играчките отдавна вече не са запазена територия само на най-малките. Спрели закачливото намигване на времето често те са обект на колекциониране от хора на всички възрасти. Съществуват прекрасни международни фестивали и изложения, които представят последните тенденции, а дизайнерите на играчки са звезди от световна величина. Голямото разнообразие на материали и техники за изработка разгръща невероятни възможности, границите на които е само въобръжението.
Къде стоят българските автори в цялата тази история, има ли такива, които работят със собствен, ярко изразен почерк, създавйки свои неповторими герои без компромис в качеството на изработка - предстои да разберем.
Ако и вие сте любопитни да  се срещнете с тях, да научите от първа ръка повече за материалите, технологиите на работа и всякакви тайни неща, които само майсторите на играчки знаят заповядайте на нашия TOY MARKET.

Мястото на срещата е в лятната градина на Контрабар, в полите на НДК
в следобеда на 01.06.2014  от 15 до 21ч

Вижте повече за участниците в събитието във F



Няма коментари:

Публикуване на коментар

---------- ----------